Salina Sanatatii – Recomandarile specialistilor

SAREA – MEDICAMENTUL  NATURAL

PAREREA SPECIALISTILOR despre SALINA SANATATII

Conf. univ. dr. Paraschiva POSTOLACHE – Sef al Sectiei Clinice Recuperare Medicala Respiratorie de la Spitalul Clinic de Recuperare din Iasi, fondatoarea si coordonatoarea Grupului de Lucru de Reabilitare Respiratorie al Societatii Romane de Pneumologie.

https://youtu.be/ZpNUjFY1jIs

FOLOSIT DE MII DE ANI.

Iata aerosolii generati controlat in incinta noastra (filmare realizata in infrarosu). Salina sanatatii  Bucuresti este printre putinele  din tara care este dotata cu generatoare profesionale de aerosoli salini, conform standardelor stabilite de catre cercetatori.

Tocmai datorita acestor generatoare, poate face acesta demonstratie a inaltei calitati a tratamentului natutral ce poate fi facut aici.

Efectul pozitiv ale SALINOTERAPIEI :

– îmbunătăţeşte clearence-ul (curăţarea) tractului respirator;
scade vâscozitatea sputei;
– reduce frecvenţa acceselor de tuse;
– are efect bactericid şi bacteriostatic asupra florei microbiene patogene din sistemul respirator;
– scade numărul neutrofilelor şi al bacteriilor şi creşte numărul macrofagelor alveolare ce au rolul de a distruge bacteriile;
– Stimulează dezvoltarea florei normale din tractul respirator ce are rol de protecţie în cazul unor viitoare infecţii;
– Reduce nivelul Imunoglobulinei E în cazul pacienţilor astmatici; (Sursa: Salina din oras)

WP_20160321_13_00_57_Pro

WP_20160212_20_04_32_Pro

De ce aveti nevoie de salina ?  Pentru ca:

1) Daca sunteti sanatosi, trebuie sa va ajutati corpul sa isi mentina acesta stare in ciuda atacurilor permanente ale factorilor externi. CRESTEREA IMUNITATII ORGANISMULUI  este prima  urmare directa a sedintelor de terapie cu sare.

2) Daca suferiti de afectiuni care tin de sistemul respirator, stress, dermatologie, salina este mediul natural, sigur si eficient, prin care se pot ameliora simtitor si rapid multe dintre dezechilibrele corpului si readuce starea de bine generala.

SALINA SANATATII este cea mai performanta salina artificiala din Bucuresti deoarece este dotata cu echipament profesional de generare continua de aerosoli salini.

Generatorul profesional de aerosoli salini

ECHIPAMENTUL  SALINEI

Echipamentul salinei sanatatii este profesional, atestat la nivelul comunitatii europene, producatorul fiind unul de top la nivel mondial, strans conectat la evolutia cercetarilor expertilor rusi in domeniu, condusi de prof. Alina Cervinskaia.

WP_20160319_18_55_29_Pro

Echipamentul este instalat in regim profesional pe sistemul baza si rezerva pentru a preveni orice disfunctionalitate  sau intrerupere tehnica. Astfel, atmosfera salina necesara este garantata pe durata intregii sedinte.

lampa

 

A fost instalata in salina si o lampa mediciala profesionala, cu radiatie ultravioleta,  pentru dezinfectarea suplimentara. Acesta este actionata doar in timpul pauzelor de aerisire cat si in perioada de inactivitate a salinei, cand in incinta nu exista persoane.

 

PERSONALUL SALINEI

Personalul salinei sanatatii este in continuua legatura cu cercetarile de top din tara si strainatate participand la manifestari stiintifice pe aceasta tema si tinand legatura cu profesionistii de top ai bransei.

 

Salina Bucuresti
Salina Sanataii din Bucuresti

Conf.univ. dr. PARASCHIVA POSTOLACHE Despre SALINA SANATATII BUCURESTI.

Doamna doctor este Sef al Sectiei Clinice Recuperare Medicala Respiratorie de la Spitalul Clinic de Recuperare din Iasi, fondatoarea si coordonatoarea Grupului de Lucru de Reabilitare Respiratorie al Societatii Romane de Pneumologie, ex Presedinte al Consiliului Guvernatorilor Mondiali al CHEST.

La DOCTOR H, despre SALINA SANATATII DIN BUCURESTI – HALOTERAPIA.
Salina Sanatatii este o salina artificiala din Bucuresti


Salina Sanatatii din Bucuresti este dotata cu generator profesional de aerosoli salini.

CELEBRUL POST CNN DESPRE TRATAMENTUL IN SALINE (DOTATE CU GENERATOR) – HALOTERAPIA.

REPORTAJ BBC DESPRE EFECTELE BENEFICE ALE SALINEI ASUPRA SANATATII- HALOTERAPIA.

POPULARA EMISIUNE DOCTOR OZ DESPRE TRATAMENTUL CU SARE – HALOTERAPIA.

TRATAMENTUL CU SARE -HALOTERAPIA- IN STATELE UNITE ALE AMERICII

HALOTERAPIA IN ORLANDO – CU GENERATOR PROFESIONA IDENTIC CU AL NOSTRU


Efectele tratamentelor cu aerosoli salini generati de echipamente profesionale cu care este dotata SALINA SANATATII.