Programul AURORA

SANATATEA SE INVATA!

Fundatia OMR lanseaza , prin intermediul Saliei sanatatii, Programul Aurora, un program de educare publica in vederea deprinderii unei respiratii sanatoase si eficiente dar si a recuperarii respiratorii. Directia stiintifica a acestui program este  asigurata de catre doamna doctor conf. univ. dr. Paraschiva Postolache, coordonatoarea Grupului de Lucru de Reabilitare Respiratorie al Societății Române de Pneumologie (SRP).

In cadrul Salinei Sanatatii vor fi rulate, cu incepere din acest an (2015) o serie de exercitii si tehnici respiratorii. Acestea vor contribuie masiv la imbunatatirea starii de sanatate cu conditia ca sa fie efectuate cu seriozitate, la intervalele de timp indicate.

In acelasi timp, Fundatia OMR va derula activitati ale Programului Aurora in unitati de educatie si invatamant de toate nivelurile.

Un comentariu la „Programul AURORA”

  1. Buna ziua,
    Locuiesc in afara tarii si sunt direct interest sa pot deschide o salina artificiala si aici.Sunt foarte multi copii cu afectiuni respiratorii si in special astm, insa sunt tratati doar cu medicamente .Infiintarea unei saline artificiale ar fi de mare ajutor si o speranta in plus pentru aceste suflete mici si nu numai.Ma intereseaza sa stiu de unde pot obtine informatiile de la A la Z despre infiintarea unui asemenea spatiu si costurile totale,cu aproximatie.

    Cu respect,
    Ion Baragau

Comentariile sunt închise.