CONTACT si LOCALIZARE

CONTACT SI LOCALIZARE SALINA SANATATII BUCURESTI

 

UNDE NE GASITI

SALINA SANATATII este situata chiar in interiorul Palatului National al Copiilor din Bucuresti, la parter, pe coridorul din stanga (gasiti schema cladirii si traseul mai jos), si functioneaza doar in zilele lucratoare ale saptamanii, de luni pana vineri.

ATENTIE! Intrarea in palat se face prin poarta MARE de acces de langa parc, nu pe cea din fata, de la statuie, vizibila din sosea (acesta este doar pentru sala de spectacole si se deschide pentru public doar la evenimente speciale).

telefon

Urmariti acest scurt film pentru a vedea cum se ajunge la salina pornind de la intrarea mare din spatele palatului.

 

Poarta de acces uzuala (figurata in imaginea de mai jos ca INTRARE PALAT) este situata trasversal peste cladire fata de cea vizibila din sosea.

palat

 

Mijloace de transport in comun: veniti cu metroul pana la statia TINERETULUI.                           Iesiti la suprafata si, peste intersectie, in diagonala, veti avea parcul Tineretului si bul. Tineretului (cel care merge spre Berceni). La inceputul acestuia, pe partea dreapta a drumului, se afla statia de autobuz a liniei 381, 313.. Prima statie de acolo este in zona Palatului Copiilor.

telefon

zilnic intre orele 9 – 20.