Cum decurge o sedinta de salinoterapie la salina sanatatii?

Salina Sanatatii este o salina artificiala profesionala din Bucuresti. Pentru a efectua o sedinta de salinoterapie completa este necesar sa va prezentati la salina cu 10 minute inainte de ora inceperii sedintei. De ce? Pentru ca la ora fixata generatorul porneste si incepe sa insufle in incaperea salinei aerosolii. Generatorul este prevazut de catre fabricant cu dispozitive de masurare exacta a timpului si de comanda electronic a functionarii. 
De ce trebuie sa veniti mai devreme? Pentru ca personalul salinei sa va poata introduce in salina avand la dvs. inzestrarea necesara; botosi in picioare, peste incaltaminte si halat pentru protejarea hainelor de aerosolii de sdare. Acestia, fiind de culoare alba se depun in intreaga zona iar hainele se pot incarca cu sare. Tocmai de aceea este recomandat ca sa veniti imbracati cu haine de culoare deschisa. Sarea nu afecteaza sub nicio forma imbracamintea asa ca halatul are rolul de a asigura doar neincarcarea acesteia cu sare. ` 
Odata intrati in incaparea salinei va alegeti locul pe care il preferati si va asezati pe scaunele respective. Copiii au la dispozitie scaune pe masura si masute miniaturale. In plus li se pun la dispozitie doua lazi cu jucarii care le pot fi folosite pe parcursul derularii sedintei.La finalul sedinteti, jucariile trebuie stranse in lazi, asa cum au fost gasite. Podeaua salinei fiind acoperita cu un strat gros de sare ii atrage pe copii iar acestia se joaca cu mare placere sapand si construind ca si intr-un nisipar.